LiteSide wenst iedereen een gelukkig en kleurrijk 2014

door Beheerder

In het nieuwe jaar gaat LiteSide je verassen met een reeks bijzondere evenementen.

LiteSide staat bekend voor innovatie, ontmoetingen en inspiratie en zal deze reputatie continueren. Wij zullen de kruisbestuiving van genres en culturen blijvend faciliteren en nieuw talent een platform blijven bieden. Dit alles vanuit onze overtuiging dat de mix van Oost en West het Westerse, culturele, landschap verrijkt en ontwikkeld.

In plaats van een jaarlijks groot festival gaan wij over tot het organiseren van meerdere gezellige happenings op een intiemere schaal.

Veel aandacht wordt gegeven aan onze Shimmy Shake activiteiten. Shimmy Shake gaat het hele jaar door activiteiten in heel Nederland organiseren.  Het landelijk coördinatiepunt voor de Shimmy Shake activiteiten wordt hiervoor in Rotterdam gevestigd.

In het voorjaar organiseren wij Shimmy Shake Factor CO; het ontwikkelingstraject voor jong talent. Hiervoor worden er drie selectiedagen gehouden in respectievelijk Hengelo, Heerlen en Rotterdam. In het najaar organiseren wij Next Level; het ontwikkelingstraject voor semi-gevorderd talent.

Aan het eind van organiseren wij tot slot een internationaal Shimmy Shake festival.

Wij verheugen ons er op dat 2014 een TOP jaar wordt en zullen het economisch en politiek kleurloze klimaat bevechten met een positieve houding, met inspirerende nieuwe plannen en met kleurrijke projecten en voorstellingen. Doe met ons mee!

Ga terug