LiteSide Nieuws

door Beheerder

LiteSide wenst iedereen een gelukkig en kleurrijk 2014

In het nieuwe jaar gaat LiteSide je verassen met een reeks bijzondere evenementen.

LiteSide staat bekend voor innovatie, ontmoetingen en inspiratie en zal deze reputatie continueren. Wij zullen de kruisbestuiving van genres en culturen blijvend faciliteren en nieuw talent een platform blijven bieden. Hiervoor gaan wij over tot het organiseren van meerdere gezellige happenings op een intiemere schaal.

Komend jaar organiseren wij selectiedagen in  Hengelo, Heerlen en Rotterdam; het Next Level ontwikkelingstraject en een een internationaal Shimmy Shake festival.

Wij verheugen ons op een TOP jaar met inspirerende nieuwe plannen en met kleurrijke projecten en voorstellingen. Doe met ons mee!

Lees meer...

door Beheerder

Shimmy Shake is weer van start gegaan

Wij zijn op zoek naar vindingrijke, authentieke, cross-over choreografieen waarin minimaal 30% buikdans als basis te zien is. Hiervoor organiseren wij De Factor CO. Iedereen ouder dan 16 met een eigen choreografie van 3 tot 7 minuten (solo's en groepen) kan deelnemen.

De Factor CO vind dit jaar in Rotterdam, Amsterdam en Hengelo plaats. 

Doe mee en schrijf je in!!

Deelname aan een Selectiedag kost € 15 euro. Het bedrag is inclusief een film van de opgevoerde act en geschreven commentaar van de jury. Bevestiging volgt bij betaling. Restitutie is niet mogelijk.

Klik hier om je in te schrijven

Lees meer...

door Beheerder

SHIMMY SHAKE FESTIVAL 2012

Koop je kaartjes voor de wervelende Shimmy Shake Show op 22 december nu online via LiteSide. Deelnemers aan de Workshop Marathon krijgen korting, zie het aanmeldingsformulier. Mis het niet!

Buy your tickets for the exiting Shimmy Shake Show on December 22 now online via LiteSide. Participants of the Workshop Marathon get a discount, check the registration form. Don't miss it!

Lees meer...