LiteSide Festival 2011

Op 19, 20 en 21 Augustus 2011 werd op de Westergasfabriek het LiteSide Festival gehouden:

The sixth edition of LiteSide Festival comes with a bite, is critical and contemporary, offers perspective, inspiration and a lot of fun and amusement. Or in other words: LiteSide goes heavy, don’t miss it!

Het programmaboekje geeft een goed overzicht van het festival aanbod. Klik op onderstaand boekje voor het volledige programma, inzoomen kan door nogmaals te klikken.

Programmaboekje

LiteSide Festival opent met Karsu en Het Nationale Ballet

De zesde editie van het LiteSide Festival opent met een speciale versie van Labyrinth, de bejubelde choreografie die de Vlaams-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui onlangs voor het Nationale Ballet creëerde. Ook het muzikale multitalent Karsu Dönmez maakt haar opwachting op vrijdag 19 augustus in Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam waar het driedaagse festival plaats vindt.

Lees meer...

Voorstellingen & Shows

Het LiteSide Festival opende op vrijdag 19 augustus om 17.00 uur haar deuren. Op zaterdag en zondag startte de programmering om 14.00 uur. Iedere avond werd het festival afgesloten met een vrolijke global meet, greet & dance party onder leiding van populaire Amsterdamse club dj’s.

Lees hier over de voorstellingen, de shows en de artiesten.

Lees meer...

Outdoor & Ongoing

Op het Westergasterrein in en rond de Pazzinistraat vindt het buiten en doorlopende programma van het LiteSide Festival plaats met de Orientaalse lounge als het festivalhart. Slenter langs de gezellige kraampjes in de Bazaar, geniet van de beeldende kunst die je op verschillende plekken aantreft of van interactieve installaties en onverwachte, korte optredens op straat. Hieronder volgt een greep uit de namen die voorbij komen. Sommige programmaonderdelen wisselen per dag, dus laat je vooral verrassen.

Lees meer...

Praktische informatie

Locatie, aanvangstijden, route en catering, wekke voorstellingen zijn geschikt voor kinderen, kunt u uw hond meenemen?

Lees meer...

Sponsors

LiteSide Festival 2011 has been made possible by: